torsdag den 24. oktober 2013

Søde LCHF boller med kardemomme

Jeg forsøger mig jo til stadighed med brød på LCHF manér. Brøderstatningerne skal ikke være den primære del af et måltid, men en halv bolle kan være rar til morgenmaden i weekenderne, eller til aftenkaffe en gang imellem.

Jeg blev til denne portion inspireret af Tatjanas hvedeknopper, og jeg synes de blev ret lækre og luftige.
Du skal bruge:


4 æg
50 g smeltet smør
½ dl fløde
½ dl loppefrøskaller
3/4 mandelmel
3 spsk sukrin gold
2 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme

Varm ovnen til  200 grader
Pisk de våde ingredienser sammen, og tilsæt de tørre ingredienser.
Lad blandingen stå og trække i omkring 10 minutter.
Form bollerne med hænderne, eller med en ske, og bag i ca 15 minutter, til de er gyldne.

Skær bollerne over, og rist dem i ovnen eller på brødristeren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar